Amazon Quiz 12 March 2021 Answers – Win 15000 Amazon Pay Balance

0
170
amazon quiz answers march 2021
amazon quiz answers march 2021

Hello Guys, welcome to our latest article on the topic of Amazon quiz answers, today we are going to provide you the answers of Amazon quiz 12 March 2021.

Article Content

Amazon Quiz Details

  1. You have to answer all the 5 Questions correctly
  2. If you answer all 5 question correct then you have a chance to win 15,000 Amazon Pay Balance
  3. Everyone Amazon User Can participate.
  4. Currently Running on Mrach 12 | Time: 12 Am to 12 Pm

How to play Amazon Today Quiz

It is very simple to play amazon daily quiz’s, you just need to download amazon app or open amazon.in website in mobile version, there you can search for “Quiz” in search bar. After searching you will find the option of Fun-Zone, from where you can win prizes everyday.

Now, you just need to select the quiz you want to play, after selecting the quiz you need to answer all the 5 questions correctly to win the prizes. The winner of the ongoing quiz will be announced after the end of quiz, and you can also check it in the winner section of amazon quiz section.

Amazon Quiz 12 March 2021 : Answers

Q1: Robert Irwin has been awarded the Natural History Museum’s Wildlife Photographer of the Year award 2020 for his drone image of what?

Answer : Bushfire in northern Australia

Q2: Al-Amal is the first ever uncrewed space exploration mission to Mars by which country?

Answer : UAE

Q3: In January 2021, who became the second Indian captain and Asian skipper to win a Test series in Australia?

Answer : Ajinkya Rahane

Q4: How many phases are there of this satellite?

Answer : 8

Q5: Which horoscope sign is associated with this sea creature?

Answer : Cancer

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz Answers

Question 1. What is the Highest Resolution (Mega Pixel) of the main Camera ?
Answer:- 48MP

Question 2. How many Rear Camera are present in Galaxy M12?
Answer:- 4

Question 3. What nanometer processor powers Galaxy M12?
Answer:- 8nm

Question 4. What is the battery Capacity of Galaxy M12?
Answer:- 6000mah

Question 5. What is the screen refresh rate of the Samsung Galaxy M12?
Answer:- 90Hz

Read More: Amazon Samsung galaxy M12 quiz answers

Conclusion: So, these are the answers if 5 questions asked in Amazon Samsung Galaxy M12 quiz by which you can also win 15,000 Amazon Pay Balacne. If you found all of these answers correct then share it with your family and friends who are also the users of Amazon and Likes to play amazon quiz’s.

Previous articleAmazon Quiz Answers Today, 12 March 2021: Get Quiz answers and Win Exciting Prizes
Next articleAmazon Quiz: Robert Irwin has been awarded the Natural History Museum’s Wildlife Photographer of the Year award 2020 for his drone image of what?
Hello I am Rohan Sorout, Founder of Recentinfos.in. I Used to Provide Valuable Content on This website in Hindi and English

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here