Amazon Quiz 16 April, 2021 Answers: Win Armani Watch

0
281
Armani Watch Quiz Answers

Amazon Quiz 16 April, 2021: Hello Guys, welcome to our latest article on the topic of Amazon 16 April, 2021 quiz answers, today we are going to provide you the answers of Amazon today Quiz 16 April, 2021. Today’s quiz is very special for everyone as if you answer all the 5 question of 16 April 2021 Quiz then you have a chance to Amazon Quiz 16 April, 2021 Answers – Win Armani Watch.

Amazon Quiz 16 April, 2021 Answers: Win Armani Watch

Q1: In which country is a massive public protest, referred to as the “five twos revolution”, taking place?

Answer : Myanmar

Q2: Aryabhatta Research Institute of Observational Sciences, who recently built an indigenous spectrograph, is located in which hillstation?

Answer : Nainital

Q3: During the recent T20I series between the Indian Women’s Team and the South African Women’s Team, who won Player of the Series?

Answer : Shafali Verma

Q4: What is the name of this difficult to prepare exotic vegetable?

Answer : Artichoke

Q5: What do you call the person who is obsessed with collecting this item?

Answer : Sneakerhead

Amazon Quiz 15 April, 2021 Answers: Win 10000 Pay Balance ( 3 Prizes)

Q1: Recently, A National Committee Was Formed To Celebrate What In 2022 In The Form Of Azadi Ka Amrit Mahotsav?
Answer 1: 75 Years Of India’s Independence

Q2: The Immense Chicxulub Crater, That May Have Caused The Extinction Of Dinosaurs, Is Located Underneath The Yucatan Peninsula In Which Nation?
Answer 2: Mexico

Q3: In An ODI Match At Which Venue In 2021, Did You Have 1 Pair Of Brothers Representing India And Another Pair Representing England?
Answer 3: Pune

Q4: Which Necessary Phone Peripheral Was Recently Removed From The Box Of The Newest Version Of This Particular Mobile Phone?
Answer 4: Both Of These

Q5: These Animals Can Eat Upto A Kilogram Of What Per Day?
Answer 5: Eucalyptus Leaves

Amazon Quiz 14 April, 2021 Answers: Win 5000 Pay Balance

Q1: In March 2021, who became the third batsman in international cricket to smash a bowler for six consecutive sixes?

Answer : Kieron Pollard

Q2: Mohamed Mahmoud Al Khaja is the UAE’s first ambassador to which country?

Answer : Israel

Q3: India’s and Asia’s first National Dolphin Research Centre is being set up in which state?

Answer : Bihar

Q4: Which company bought this brand of VR headsets?

Answer : Facebook

Q5: Which animal is associated with this brand of sports goods?

Answer : Puma

Amazon Quiz 13 April, 2021 Answers: Win dyson Air Purifier

Q1: In March 2021, the UN General Assembly adopted an India-sponsored resolution declaring 2023 as the International Year of what?

Answer : Millets

Q2: Which country is building the world’s first platypus sanctuary?

Answer : Austrailia

Q3: Which surveillance satellite, built by PES University students for DRDO, was deployed in space to monitor the Indian Ocean Region?

Answer : Sidhunetra

Q4: In which story is this animal referred to as “Kichi”

Answer : Mowgli

Q5: What particular phrase is associated with this Google product?

Answer : Hey google

Amazon Quiz 12 April, 2021 Answers: Win 10,000 Pay Balance

Q1: According to the Hurun Global Rich List 2021, which country leads with the most number of billionaires at 1058?

Answer : China

Q2: Hosting nearly 62,000 people, the Al Hol camp is one of the largest refugee camps in which conflict ridden country

Answer : Syria

Q3: Which is the first dedicated commercial mission of NewSpace India Limited?

Answer : Amazonia-1

Q4: This is a cosplay of a DC character, named what

Answer : Diana

Q5: Which technology company produces this product

Answer : Microsoft

Amazon Quiz 11 April, 2021 Answers: Win Samsung Galaxy S21 5G

Q1: What’s the name of the new network after the merger of Lok Sabha TV and Rajya Sabha TV?

Answer : Sansad TV

Q2: Which of these is a domestic Twenty20 cricket championship in India?

Answer : Syed Mushtaq Ali Trophy

Q3: India observes which of the following days every year on March 16?

Answer : National Vaccination Day

Q4: As of 2021, who holds the world record for the most top level championship titles in this particular sport?

Answer : Giacomo Agostini

Q5: Which of these actors plays the role of this Norse god in the Marvel Cinematic Universe?

Answer : Chris Hemsworth

Amazon Quiz 11 April, 2021 Answers

Question 1 –Michael Somare, who passed away recently, was the ‘Grand Chief’ and the ‘Father of the Nation’ of which country?

Answer 1 – Papua New Guinea

Question 2. “Forests and Livelihoods: Sustaining People and Planet” was the theme of which day celebrated by UN on 3rd March 2021?

Answer 2 – World Wildlife Day

Question 3.In collaboration with which prestigious institution will the Govt of India set up the country’s first Centre for Excellence in Gaming?

Answer 3 – IIT Bombay

Question 4.The monument in this picture was built as an entrance to what?

Answer 4 – World’s Fair

Question 5. Which country is the first in per-capita consumption of the meat that comes from this particular bird?

Answer 5 – Israel

Amazon 16 April Quiz Details

Quiz NameDaily Quiz
Winning PrizeWin Armani Watch
Start Date16 April, 2021
Total Questions5

How to play Amazon 16 April Quiz

It is very simple to play amazon Today quiz, you just need to download amazon app or open amazon.in website in mobile version, there you can search for “Quiz” in search bar. After searching you will find the option of Fun-Zone, from where you can win prizes everyday.

Now, you just need to select the amazon 16 April 2021 quiz you want to play, after selecting the quiz you need to answer all the 5 questions correctly to win the prizes. The winner of the ongoing quiz will be announced after the end of quiz, and you can also check it in the winner section of amazon quiz section.

Conclusion: So, these are the answers if 5 questions asked in Amazon today quiz by which you can also Amazon Quiz 16 April, 2021 Answers – Win Armani Watch. If you found all of these answers correct then share it with your family and friends who are also the users of Amazon and Likes to play amazon quiz’s.