Quiz Answers

Amazon Quiz 26 March 2021 – Win 5000 Amazon Pay Balance


Hello Guys, welcome to our latest article on the topic of Amazon 26 March , 2021 quiz answers, today we are going to provide you the answers of Amazon today Quiz, 26 March 2021. Today’s quiz is very special for everyone as if you answer all the 5 question of 26 March 2021 Quiz then you have a chance to Win 5000 Amazon Pay Balance.

Amazon Today Quiz Details

Quiz NameDaily Quiz
Winning PrizeWin 5000 Amazon Pay Balance
Start Date26 March 2021
Winner Announce27 March 2021
Total Questions5

How to play Amazon Today Quiz

It is very simple to play amazon Today quiz, you just need to download amazon app or open amazon.in website in mobile version, there you can search for “Quiz” in search bar. After searching you will find the option of Fun-Zone, from where you can win prizes everyday.

Now, you just need to select the amazon 26 march 2021 quiz you want to play, after selecting the quiz you need to answer all the 5 questions correctly to win the prizes. The winner of the ongoing quiz will be announced after the end of quiz, and you can also check it in the winner section of amazon quiz section.

Amazon Quiz 26 March 2021 – Win 5000 Amazon Pay Balance

Question 1:  For 53 years, which of these State Banks functioned outside RBI’s purview?

Answer 1: State Bank Of Sikkim

Question 2. Complete the title of Ram Sewak Sharma’s new book “The Making of Aadhaar: World’s Largest _______ Platform”?

Answer 2:Identity

Question 3.Pahela Phagun’ is a spring festival celebrated in which neighbouring country of India?

Answer 3: Bangladesh

Question 4.Name the cartoon character that lives in this fruit under a tree with his pet snail Gary

Answer 4: Spongebob

Question 5. The Roman God for what shares its name with this planet?

Answer 5: Thunder

Amazon Holi Edition Quiz Answers: Win Canon DSLR Camera

The name of the festival of Holi, comes from mythology and is derived from Holika, the sister of which of these demons?

Ans. Both of these

Traditionally in this city, home to the Hawa Mahal, ‘Gulaal Gotas’ or ‘Water Canon Bowls’ are seen in the market. Which city?

Ans. jaipur

Which celebration was introduced by Rabindranath Tagore in Shantiniketan to recreate the magic of Holi? (to be held in March this year)

Ans. Basanta Utsav

The famous song ‘Rang Barse’ centred around Holi, is from which Amitabh Bachchan movie?

Ans. Silsila

“____ ke din dil khil jaate hain Rangon mein rang mil jaate hain” Fill in the blanks in this song from Sholay

Ans. holi

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz Answers

Question 1. What is the Highest Resolution (Mega Pixel) of the main Camera ?
Answer:- 48MP

Question 2. How many Rear Camera are present in Galaxy M12?
Answer:- 4

Question 3. What nanometer processor powers Galaxy M12?
Answer:- 8nm

Question 4. What is the battery Capacity of Galaxy M12?
Answer:- 6000mah

Question 5. What is the screen refresh rate of the Samsung Galaxy M12?
Answer:- 90Hz

Read More: Amazon Samsung galaxy M12 quiz answers

Conclusion: So, these are the answers if 5 questions asked in Amazon today quiz by which you can also Win 5000 Amazon Pay Balance. If you found all of these answers correct then share it with your family and friends who are also the users of Amazon and Likes to play amazon quiz’s.

Back to top button