Quiz Answers

Amazon Quiz Answers 2 April 2021: Win Samsung Smart Tv

Hello Guys, welcome to our latest article on the topic of Amazon 2 April , 2021 quiz answers, today we are going to provide you the answers of Amazon today Quiz, 2 April 2021. Today’s quiz is very special for everyone as if you answer all the 5 question of 2 April 2021 Quiz then you have a chance to Win Samsung Smart Tv.

Amazon 2 April Quiz Details

Quiz NameDaily Quiz
Winning PrizeWin Samsung Smart Tv
Start Date2 April 2021
Winner Announce3 April 2021
Total Questions5

How to play Amazon 2 April Quiz

It is very simple to play amazon Today quiz, you just need to download amazon app or open amazon.in website in mobile version, there you can search for “Quiz” in search bar. After searching you will find the option of Fun-Zone, from where you can win prizes everyday.

Now, you just need to select the amazon 2 April 2021 quiz you want to play, after selecting the quiz you need to answer all the 5 questions correctly to win the prizes. The winner of the ongoing quiz will be announced after the end of quiz, and you can also check it in the winner section of amazon quiz section.

Amazon Quiz 2 April 2021: Win Samsung Smart Tv

Q1: Which city intends to have the first undersea tunnel of India by the year 2023?

Answer : Mumbai

Q2: Which country recently opened a National Ministry for Extraterrestrial Space Affairs, The Moon and Other Celestial Bodies?

Answer : Nicaragua

Q3: Who is the first woman to serve as the United States secretary of the treasury?

Answer : Janet Yellen

Q4: In the nursery rhyme “The Farmer in the Dell”, what did this domestic animal take?

Answer : Mouse

Q5: What recreational and competitive adventure sport is being performed by the man in the picture?

Answer : Paragliding

Amazon Quiz 1 April, 2021 Answers: Win 15000 Pay Balance

Q1. Kalanamak rice, cultivated since the Buddhist period, comes from which Indian state?

Answer: Uttar Pradesh

Q2. What rare mineral with links to Mars has recently been found in the deep ice core of the white continent Antarctica?

Answer: Jarosite

Q3. Which of these countries recently opened military recruitment to women?

Answer: Saudi Arabia

Q4. What is the white ball called in this sport?

Answer: cue ball

Q5. The name of this, is also the name of an aircraft in which of these airlines?

Answer: Spicejet

Amazon April Quiz 2021 Answers : Win 10000 Pay Balance

Question 1. In 2007, Google’s April fool’s day hoax was the launch of _______ paper. Fill in the blanks with a Google product

Answer 1. Gmail

Question 2. This day is intended to motivate people to self reflect and do the right things. What is this day observed on April 5?

Answer 2. International Day of Conscience

Question 3. In which over of the innings did MS Dhoni hit the memorable six that sealed India’s World Cup win on April 2nd, 2011?

Answer 3. 49th

Question 4. On April 11th, 1968 which US president famously signed the Civil Rights Act of 1968, a week after the assassination of Martin Luther King?

Answer 4. Lyndon Johnson

Question 5. April 30th is observed as the International Day of what genre of music “that New Orleans made famous” ?

Answer 5. Jazz

Question 6. Which movie released in April 2019 and directed by Vivek Agnihotri, is based on the mystery surrounding Lal Bahadur Shastri’s death?

Answer 6. Tashkent Files

Amazon Quiz 31 March 2021 Answers : Win Sony DSLR

Q1: Stories I Must Tell: The Emotional Journey of an Actor’ is a memoir by which actor?

Answer : Kabir Bedi

Q2: Space Enterprise Encouragement & Development (SEED) is a new initiative by which Indian organisation?

Answer : ISRO

Q3: Which singer’s debut single “Drivers License” broke the Spotify record for the most streams for a song in its first week?

Answer : Olivia Rodrigo

Q4: The method of preparing coffee so as to produce these beautiful patterns is known as what?

Answer : Latte Art

Q5: Where will you find these Twin Towers?

Answer : Kuala Lampur

Amazon Quiz 30 March 2021 Answers : Win 20000 Amazon Pay Balance

Q1: Which organisation was created in 2000 to improve access to new and underused vaccines for children living in the world’s poorest countries?

Answer : Gavi

Q2: The Samyukta Kisan Morcha recently celebrated February 23 as what in memory of a 1907 movement started by Sardar Ajit Singh?

Answer : Pagri Sambhal Diwas

Q3: What’s the name of the plastic card with alphanumeric codes, that the US president carries with him all the time?

Answer : Biscuit

Q4: Name this classic video game that required you to eat all the dots throughout the game.

Answer : Pac Man

Q5: Which of these countries is this animal native to?

Answer : Australia

Amazon Quiz 29 March, 2021 Answers – Win 5000 Amazon Pay Balance

Question 1 – The recently released book ‘Maverick Messiah’ is the political biography of which former Indian Chief Minister?

Answer 1 – NT Rama Rao

Question 2. On 12th February 2021, Tetsushi Sakamoto was appointed as the Japanese Minister of what?

Answer 2 – Loneliness

Question 3. What is INS Karanj, recently commissioned by the Indian Navy?

Answer 3 – Submarine

Question 4. Which AI assistant is present in this device by Amazon?

Answer 4 – Alexa

Question 5. Which of these is a sports franchise located in this capital city?

Answer 5 – All of these

Amazon Holi Edition Quiz Answers: Win Canon DSLR Camera

The name of the festival of Holi, comes from mythology and is derived from Holika, the sister of which of these demons?

Ans. Both of these

Traditionally in this city, home to the Hawa Mahal, ‘Gulaal Gotas’ or ‘Water Canon Bowls’ are seen in the market. Which city?

Ans. jaipur

Which celebration was introduced by Rabindranath Tagore in Shantiniketan to recreate the magic of Holi? (to be held in March this year)

Ans. Basanta Utsav

The famous song ‘Rang Barse’ centred around Holi, is from which Amitabh Bachchan movie?

Ans. Silsila

“____ ke din dil khil jaate hain Rangon mein rang mil jaate hain” Fill in the blanks in this song from Sholay

Ans. holi

Amazon Quiz 28 March, 2021 Answers – Win Hp Omen 15.6 Inch Laptop

Q1: Pakistan intends to GI tag what product, that is produced in the Potohar Plateau, to prevent its unauthorised use by other countries?

Answer : Himalayan pink salt

Q2: In February 2021, who became India’s first WTA champion since Sania Mirza, when she won a doubles title at the Phillip Island Trophy?

Answer : Ankita Raina

Q3: Which company recently supplied the 100th K-9 Vajra Howitzer to the Indian Army?

Answer : L&T

Q4: When was this iconic perfume launched?

Answer : 1921

Q5: How many cards are there in the deck of this fast paced card game?

Answer : 112

Conclusion: So, these are the answers if 5 questions asked in Amazon today quiz by which you can also Win Samsung Smart Tv. If you found all of these answers correct then share it with your family and friends who are also the users of Amazon and Likes to play amazon quiz’s.

Also Read:

Amazon Quiz 1 April, 2021 Answers: Win 15000 Pay Balance

MainFrame Computers: Types, Uses, Differences, etc

Amazon April Quiz 2021 Answers : Win 10000 Pay Balance

Amazon Quiz: Which movie released in April 2019 and directed by Vivek Agnihotri, is based on the mystery surrounding Lal Bahadur Shastri’s death?

Back to top button