Amazon Redmi Tv Quiz Answers: Give correct answers and Win Redmi Tv

0
432
amazon quiz answers march 2021
amazon quiz answers march 2021

Hello Guys, welcome to our latest article on the topic of Amazon Redmi Tv quiz answers, today we are going to provide you the answers of Amazon Redmi Tv Quiz.

Amazon Redmi Tv Quiz Details

Quiz NamerRedmi Tv Quiz
Winning PrizeRedmi Tv (Xl Experiance)
Start Date12 March 2021
Winner Announce2 April 2021
Total Questions5

How to play Amazon Redmi Tv Quiz

It is very simple to play amazon Redmi Tv quiz, you just need to download amazon app or open amazon.in website in mobile version, there you can search for “Quiz” in search bar. After searching you will find the option of Fun-Zone, from where you can win prizes everyday.

Now, you just need to select the amazon redmi quiz you want to play, after selecting the quiz you need to answer all the 5 questions correctly to win the prizes. The winner of the ongoing quiz will be announced after the end of quiz, and you can also check it in the winner section of amazon quiz section.

Amazon Redmi Quiz Answers

1. What are the pillars of focus for Redmi in India?

Answer is – All of the above

2. How long has Xiaomi Smart TV been No. 1 in India in it’s category?

Answer is – 10 consecutive quarters

3. Where are Xiaomi TVs that are sold in India manufactured?

Answer is – India

4. Which of these Smart features are available on Patchwall?

Answer is – All of the above

5. What is the name of the pet in the latest Mi TV advertisement?

Answer is – Bruno

Amazon Quiz 12 March 2021 : Answers

Q1: Robert Irwin has been awarded the Natural History Museum’s Wildlife Photographer of the Year award 2020 for his drone image of what?

Answer : Bushfire in northern Australia

Q2: Al-Amal is the first ever uncrewed space exploration mission to Mars by which country?

Answer : UAE

Q3: In January 2021, who became the second Indian captain and Asian skipper to win a Test series in Australia?

Answer : Ajinkya Rahane

Q4: How many phases are there of this satellite?

Answer : 8

Q5: Which horoscope sign is associated with this sea creature?

Answer : Cancer

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz Answers

Question 1. What is the Highest Resolution (Mega Pixel) of the main Camera ?
Answer:- 48MP

Question 2. How many Rear Camera are present in Galaxy M12?
Answer:- 4

Question 3. What nanometer processor powers Galaxy M12?
Answer:- 8nm

Question 4. What is the battery Capacity of Galaxy M12?
Answer:- 6000mah

Question 5. What is the screen refresh rate of the Samsung Galaxy M12?
Answer:- 90Hz

Read More: Amazon Samsung galaxy M12 quiz answers

Conclusion: So, these are the answers if 5 questions asked in Amazon Redmi Tv quiz by which you can also win a brand new Redmi Tv – The XL Experiance (Launching soon). If you found all of these answers correct then share it with your family and friends who are also the users of Amazon and Likes to play amazon quiz’s.