Amazon Today Quiz Answers: 16 September 2021

0
93
amazon 16 September quiz answers 2021
amazon 16 September quiz answers 2021

Hello Guys, welcome to our latest article on the topic of Amazon 16 September , 2021 quiz answers, today we are going to provide you the answers of Amazon today Quiz, 16 September 2021. Today’s quiz is very special for everyone as if you answer all the 5 question of 16 September 2021 Quiz then you have a chance to Win 25,000 Amazon Pay Balance.

Amazon Today Quiz Details

Quiz NameDaily Quiz
Winning PrizeWin 25,000 Amazon Pay Balance
Start Date16 September, 2021 – 12 AM
Winner Announce16 September, 2021 – 12 PM
Total Questions5

Amazon Quiz 16 September 2021 Answers Win – 20000 Pay Balance

Q1: Which state boasts India’s first Water Sports and Adventure Institute?

Answer 1: (B) Uttarakhand

Q2: In 2021, Unilever removed which word from all their beauty and personal care brands’ packaging and advertising?

Answer 2: (D) Normal

Q3: “Pitta Kathalu”,a four part anthology movie, is Netflix’s first original in which language?

Answer 3: (C) Telugu

Q4: Identify the primary ingredient used in making this dip.

Answer 4: (C) Avocado

Q5: Name this natural light display phenomenon.

Answer 5: (C) Aurora

Amazon Quiz Answers 15 September Win 25000 Pay Balance

Q1: Using data collected over the last three decades, a team of scientists from IIT Kharagpur created India’s first digital map of what?

Answer: (C) Soils

Q2: Which country was supporting Shahtoot dam project aimed at providing drinking water to Kabul?

Answer: (D) India

Q3: Scooters India Ltd, that recently shut down, bought the manufacturing rights of which Italian brand of scooter to India in the 70’s?

Answer: (A) Lambretta

Q4: Which city is this figure the mascot of?

Answer: (C) Singapore

Q5: Which of the following sportsmen has been part of a campaign by WWF to save this animal?

Answer: (B) M S Dhoni

How to play Amazon Today Quiz

It is very simple to play amazon Today quiz, you just need to download amazon app or open amazon.in website in mobile version, there you can search for “Quiz” in search bar. After searching you will find the option of Fun-Zone, from where you can win prizes everyday.

Now, you just need to select the amazon 16 September, 2021 quiz you want to play, after selecting the quiz you need to answer all the 5 questions correctly to win the prizes. The winner of the ongoing quiz will be announced after the end of quiz, and you can also check it in the winner section of amazon quiz section.

Conclusion: So, these are the answers if 5 questions asked in Amazon today quiz by which you can also Win 25,000 Amazon Pay Balance. If you found all of these answers correct then share it with your family and friends who are also the users of Amazon and Likes to play amazon quiz’s.

Previous articleFilmyzilla: Download Latest Ullu Web Series 2021
Next articleAmazon Quiz: Which state boasts India’s first Water Sports and Adventure Institute?
Hello I am Rohan Sorout, Founder of Recentinfos.in. I Used to Provide Valuable Content on This website in Hindi and English

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here