Amazon Quiz 11 April, 2021 Answers: Win Samsung Galaxy S21 5G

Hello Guys, welcome to our latest article on the topic of Amazon 11 April, 2021 quiz answers, today we are going to provide you the answers of Amazon today Quiz 11 April, 2021. Today’s quiz is very special for everyone as if you answer all the 5 question of 11 April 2021 Quiz then you have a chance to Amazon Quiz 11 April, 2021 Answers – Win Samsung Galaxy S21 5G.

Amazon Quiz 11 April, 2021 Answers: Win Samsung Galaxy S21 5G

Q1: What’s the name of the new network after the merger of Lok Sabha TV and Rajya Sabha TV?

Answer : Sansad TV

Q2: Which of these is a domestic Twenty20 cricket championship in India?

Answer : Syed Mushtaq Ali Trophy

Q3: India observes which of the following days every year on March 16?

Answer : National Vaccination Day

Q4: As of 2021, who holds the world record for the most top level championship titles in this particular sport?

Answer : Giacomo Agostini

Q5: Which of these actors plays the role of this Norse god in the Marvel Cinematic Universe?

Answer : Chris Hemsworth

Amazon Quiz 11 April, 2021 Answers

Question 1 –Michael Somare, who passed away recently, was the ‘Grand Chief’ and the ‘Father of the Nation’ of which country?

Answer 1 – Papua New Guinea

Question 2. “Forests and Livelihoods: Sustaining People and Planet” was the theme of which day celebrated by UN on 3rd March 2021?

Answer 2 – World Wildlife Day

Question 3.In collaboration with which prestigious institution will the Govt of India set up the country’s first Centre for Excellence in Gaming?

Answer 3 – IIT Bombay

Question 4.The monument in this picture was built as an entrance to what?

Answer 4 – World’s Fair

Question 5. Which country is the first in per-capita consumption of the meat that comes from this particular bird?

Answer 5 – Israel

Amazon 11 April Quiz Details

Quiz NameDaily Quiz
Winning PrizeAmazon Quiz 11 April, 2021 Answers – Win Samsung Galaxy S21 5G
Start Date11 April, 2021
Total Questions5

How to play Amazon 11 April Quiz

It is very simple to play amazon Today quiz, you just need to download amazon app or open amazon.in website in mobile version, there you can search for “Quiz” in search bar. After searching you will find the option of Fun-Zone, from where you can win prizes everyday.

Now, you just need to select the amazon 11 April 2021 quiz you want to play, after selecting the quiz you need to answer all the 5 questions correctly to win the prizes. The winner of the ongoing quiz will be announced after the end of quiz, and you can also check it in the winner section of amazon quiz section.

Amazon Samsung Smart Monitors Quiz Answers

Conclusion: So, these are the answers if 5 questions asked in Amazon today quiz by which you can also Amazon Quiz 11 April, 2021 Answers – Win Samsung Galaxy S21 5G. If you found all of these answers correct then share it with your family and friends who are also the users of Amazon and Likes to play amazon quiz’s.

IPL 2021 Reliance Jio Recharge Offers: Here are details