Quiz Answers

Amazon Quiz 5th April, 2021 Answers: Win 5000 Amazon Pay Balance

Hello Guys, welcome to our latest article on the topic of Amazon 5th April, 2021 quiz answers, today we are going to provide you the answers of Amazon today Quiz 5th April, 2021. Today’s quiz is very special for everyone as if you answer all the 5 question of 5 April 2021 Quiz then you have a chance to Win 5000 Amazon Pay Balance.

Amazon 5th April Quiz Details

Quiz NameDaily Quiz
Winning PrizeWin 5000 Amazon Pay Balance
Start Date5th April, 2021
Winner Announce6 April 2021
Total Questions5

How to play Amazon 5th April Quiz

It is very simple to play amazon Today quiz, you just need to download amazon app or open amazon.in website in mobile version, there you can search for “Quiz” in search bar. After searching you will find the option of Fun-Zone, from where you can win prizes everyday.

Now, you just need to select the amazon 5th April 2021 quiz you want to play, after selecting the quiz you need to answer all the 5 questions correctly to win the prizes. The winner of the ongoing quiz will be announced after the end of quiz, and you can also check it in the winner section of amazon quiz section.

Amazon Quiz 5th April, 2021 Answers: Win 5000 Amazon Pay Balance

Q1: Which observer-member of the Arctic Council has recently released a draft Arctic policy?

Answer : India

Q2: Which country’s ambassador was Diplomat Luca Attanasio, who recently got killed in the Democratic Republic of the Congo?

Answer : Italy

Q3: All the matches in the T20 international series between India and England in 2021 would be played in which city?

Answer : Ahmedabad

Q4: In which fictional universe do you use this place as a magical portal?

Answer : Harry Potter

Q5: What phenomenon causes this beautiful spectacle usually seen on the poles of the Earth?

Answer : Solar Wind

Amazon Quiz 4 April, 2021 Answers: Win Apple Iphone 12

Q1: Indian has been constructing the world’s highest railway bridge over which river?

Answer : Chenab

Q2: Which film got the 2021 Dadasaheb Phalke International Film Festival Award for ‘Best Film’?

Answer : Tanhaji

Q3: Which Indian space scientist was recently honoured in a Google Doodle released in March 2021?

Answer : UR Rao

Q4: Which astrological sign does this animal represent?

Answer : Cancer

Q5: Which movie does the actor represented here dress up as an old lady, to spend more time with his children?

Answer : Mrs Doubtfire

Amazon quiz 3 April, 2021 Answers: Win 25000 Amazon Pay Balance

Q1: Which country recently became the first country in the world to receive vaccines under the UN-backed Covax scheme?

Answer : Ghana

Q2: Rashtra Pratham – 82 varshon ki Swarnim Gatha’ is a recently released book chronicling the history of which force?

Answer : CRPF

Q3: Elizabeth Ann is a clone of which endangered animal, created by scientists in the US?

Answer : Black-footed ferret

Q4: Which of these dishes found in the iconic Paradise restaurant contains this fruit as the central ingredient?

Answer : Qubani ka Meetha

Q5: When this letter was sent to Harry Potter, which family used to stay at the address mentioned in this letter?

Answer : Dursleys

Amazon Quiz 2 April 2021: Win Samsung Smart Tv

Q1: Which city intends to have the first undersea tunnel of India by the year 2023?

Answer : Mumbai

Q2: Which country recently opened a National Ministry for Extraterrestrial Space Affairs, The Moon and Other Celestial Bodies?

Answer : Nicaragua

Q3: Who is the first woman to serve as the United States secretary of the treasury?

Answer : Janet Yellen

Q4: In the nursery rhyme “The Farmer in the Dell”, what did this domestic animal take?

Answer : Mouse

Q5: What recreational and competitive adventure sport is being performed by the man in the picture?

Answer : Paragliding

Amazon Quiz 1 April, 2021 Answers: Win 15000 Pay Balance

Q1. Kalanamak rice, cultivated since the Buddhist period, comes from which Indian state?

Answer: Uttar Pradesh

Q2. What rare mineral with links to Mars has recently been found in the deep ice core of the white continent Antarctica?

Answer: Jarosite

Q3. Which of these countries recently opened military recruitment to women?

Answer: Saudi Arabia

Q4. What is the white ball called in this sport?

Answer: cue ball

Q5. The name of this, is also the name of an aircraft in which of these airlines?

Answer: Spicejet

Amazon April Quiz 2021 Answers : Win 10000 Pay Balance

Question 1. In 2007, Google’s April fool’s day hoax was the launch of _______ paper. Fill in the blanks with a Google product

Answer 1. Gmail

Question 2. This day is intended to motivate people to self reflect and do the right things. What is this day observed on April 5?

Answer 2. International Day of Conscience

Question 3. In which over of the innings did MS Dhoni hit the memorable six that sealed India’s World Cup win on April 2nd, 2011?

Answer 3. 49th

Question 4. On April 11th, 1968 which US president famously signed the Civil Rights Act of 1968, a week after the assassination of Martin Luther King?

Answer 4. Lyndon Johnson

Question 5. April 30th is observed as the International Day of what genre of music “that New Orleans made famous” ?

Answer 5. Jazz

Question 6. Which movie released in April 2019 and directed by Vivek Agnihotri, is based on the mystery surrounding Lal Bahadur Shastri’s death?

Answer 6. Tashkent Files

Conclusion: So, these are the answers if 5 questions asked in Amazon today quiz by which you can also Win 5000 Amazon Pay Balance. If you found all of these answers correct then share it with your family and friends who are also the users of Amazon and Likes to play amazon quiz’s.

Also Read:

Amazon Quiz 1 April, 2021 Answers: Win 15000 Pay Balance

MainFrame Computers: Types, Uses, Differences, etc

Amazon April Quiz 2021 Answers : Win 10000 Pay Balance

Amazon Quiz: Which movie released in April 2019 and directed by Vivek Agnihotri, is based on the mystery surrounding Lal Bahadur Shastri’s death?

Best Laptop Under 25000 Indian Rupees (2021)

Amazon Quiz Answers 2 April 2021: Win Samsung Smart Tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button