Amazon Quiz Answers:14 March 2021 – Win Apple Iphone 12

0
318
Amazon Today Quiz Answers 2021 (1)

Hello Guys, welcome to our latest article on the topic of Amazon 14 March quiz answers, today we are going to provide you the answers of Amazon today Quiz, 14 March 2021. Today’s quiz is very special for everyone as if you answer all the 5 question of 14 March 2021 Quiz then you have a chance to Win New Apple iPhone 12 (128GB) – Blue.

Article Content

Amazon Today Quiz Details

Quiz NameDaily Quiz
Winning PrizeNew Apple iPhone 12 (128GB) – Blue
Start Date14 March 2021 (12 Am)
Winner Announce15 March 2021
Total Questions5

How to play Amazon Today Quiz

It is very simple to play amazon Today quiz, you just need to download amazon app or open amazon.in website in mobile version, there you can search for “Quiz” in search bar. After searching you will find the option of Fun-Zone, from where you can win prizes everyday.

Now, you just need to select the amazon 14march 2021 quiz you want to play, after selecting the quiz you need to answer all the 5 questions correctly to win the prizes. The winner of the ongoing quiz will be announced after the end of quiz, and you can also check it in the winner section of amazon quiz section.

Amazon Quiz 14 March 2021 – Win New Apple iPhone 12 (128GB) – Blue

Q1: Who took a total of 11 wickets in the second pink ball Test ever to be played in India?

Answer : Axar Patel

Q2: The Westminister Magistrates’ Court in which city cleared the extradition of Nirav Modi to India?

Answer : London

Q3: Founders Day is celebrated by scouts all over the world on 22nd February on whose birthday?

Answer : Lord Baden – Powell

Q4: Who usually played the rhythm technique on this instrument in the Beatles?

Answer : John Lennon

Q5: This kind of statue of a woman is often found in courthouses in order to represent what?

Answer : Justice

Amazon Today Quiz Answers: 13 March 2021

Q1: Which country is India helping to build the Shahtoot Dam?

Answer : Afghanistan

Q2: Which Australian cricketer recently won his third Allan Border Medal?

Answer : Steve Smith

Q3: To which animal is the current year (2021) dedicated, according to the Chinese calendar?

Answer : Ox

Q4: What is this Japanese dish traditionally wrapped in?

Answer : Seaweed

Q5: Which of the following car brands does NOT belong to this company?

Answer : Dodge

Also Read: Amazon Redmi Tv Quiz Answers: Give correct answers and Win Redmi Tv

Amazon Quiz 12 March 2021 : Answers

Q1: Robert Irwin has been awarded the Natural History Museum’s Wildlife Photographer of the Year award 2020 for his drone image of what?

Answer : Bushfire in northern Australia

Q2: Al-Amal is the first ever uncrewed space exploration mission to Mars by which country?

Answer : UAE

Q3: In January 2021, who became the second Indian captain and Asian skipper to win a Test series in Australia?

Answer : Ajinkya Rahane

Q4: How many phases are there of this satellite?

Answer : 8

Q5: Which horoscope sign is associated with this sea creature?

Answer : Cancer

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz Answers

Question 1. What is the Highest Resolution (Mega Pixel) of the main Camera ?
Answer:- 48MP

Question 2. How many Rear Camera are present in Galaxy M12?
Answer:- 4

Question 3. What nanometer processor powers Galaxy M12?
Answer:- 8nm

Question 4. What is the battery Capacity of Galaxy M12?
Answer:- 6000mah

Question 5. What is the screen refresh rate of the Samsung Galaxy M12?
Answer:- 90Hz

Read More: Amazon Samsung galaxy M12 quiz answers

Conclusion: So, these are the answers if 5 questions asked in Amazon today quiz by which you can also win New Apple iPhone 12 (128GB) – Blue. If you found all of these answers correct then share it with your family and friends who are also the users of Amazon and Likes to play amazon quiz’s.

Previous articleFARIDABAD Satta King Result: आज FARIDABAD से यह नंबर हुआ पास
Next articleAmazon Apple Quiz: Who took a total of 11 wickets in the second pink ball Test ever to be played in India?
Hello I am Rohan Sorout, Founder of Recentinfos.in. I Used to Provide Valuable Content on This website in Hindi and English

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here