Quiz Answers

Amazon Quiz 17 March, 2021 Answers: Win 15,000 Amazon Pay Balance


Hello Guys, welcome to our latest article on the topic of Amazon 17 March 15,000 Amazon Pay Balance quiz answers, today we are going to provide you the answers of Amazon today Quiz, 17 March 2021. Today’s quiz is very special for everyone as if you answer all the 5 question of 17 March 2021 Quiz then you have a chance to 15,000 Amazon Pay Balance.

Amazon Today Quiz Details

Quiz NameDaily Quiz
Winning Prize15,000 Amazon Pay Balance
Start Date17 March 2021 (12 Am)
Winner Announce17 March 2021 (12 Pm)
Total Questions5

How to play Amazon Today Quiz

It is very simple to play amazon Today quiz, you just need to download amazon app or open amazon.in website in mobile version, there you can search for “Quiz” in search bar. After searching you will find the option of Fun-Zone, from where you can win prizes everyday.

Now, you just need to select the amazon 17 march 2021 quiz you want to play, after selecting the quiz you need to answer all the 5 questions correctly to win the prizes. The winner of the ongoing quiz will be announced after the end of quiz, and you can also check it in the winner section of amazon quiz section.

Amazon Quiz 17 March, 2021 Answers: Win 15,000 Amazon Pay Balance

Q – 1) The Jal Shakti Ministry has recently announced that 12 iconic sites including Ajanta Caves & Sanchi Stupa would be transformed into what?

Answer : Swachh Tourist Destinations

Q – 2) With KV Vijayendra Prasad of Baahubali fame as the writer, which of these is director Alaukik Desai’s latest project?

Answer : Sita: The Incarnation

Q – 3) Which company is recalling close to 82,000 electric vehicles globally after 15 reports of fire, involving the vehicles?

Answer : Hyundai

Q – 4) What is the currency of this country?

Answer : Krone

Q – 5) This animal, the state animal of Himachal Pradesh, is also the national animal of which of these countries?

Answer : Afghanistan

Amazon Quiz 16 March Answers to Win a Marshall Speaker

So, Here’s is all the question answers of Amazon Quiz 16 March 2021

Question 1: The newly named Narendra Modi Stadium in Ahmedabad is located in a sports enclave named after whom?

Answer 1: Sardar Vallabhbhai Patel

Question 2: Which of these countries has assumed the BRICS chairmanship for the year 2021?

Answer 2: India

Question 3: As per an announcement, the first undersea tunnel in India is being built as part of the ______ Coastal Road Project. Fill in the blanks

Answer 3: Mumbai

Question 4: These beautiful visuals can be seen in which country that has Male as its capital?

Answer 4: Maldives

Question 5: What is this type of fish called?

Answer 5: Clownfish 

Also Read:

Amazon Happiness Edition Quiz Answers: Spin and Win Oneplus Nord 5g

Amazon World storytelling quiz: Who is the Author of Harry Potter Series?

Amazon World Math’s Day Quiz Answer, Win 20,000 Amazon Pay Balance

Amazon Quiz 15 March 2021

Q1: The 2021 Australian Open Men’s Singles final featured players from which countries?

Answer : Russia and Serbia

Q2: February 29th, 1896 is the birthday of which former Indian Prime Minister who was in office for a bit more than 2 years?

Answer : Morarji Desai

Q3: The upcoming Bollywood movie ‘Pathan’ featuring Shahrukh Khan, has an extended cameo from which of these actors?

Answer : Salman Khan

Q4: Which action sport is being performed by the man in this photo?

Answer : Skateboarding

Q5: The process of adding design to this drink after it has been poured is called what?

Answer : Etching

Amazon Quiz 14 March 2021 – Win New Apple iPhone 12 (128GB) – Blue

Q1: Who took a total of 11 wickets in the second pink ball Test ever to be played in India?

Answer : Axar Patel

Q2: The Westminister Magistrates’ Court in which city cleared the extradition of Nirav Modi to India?

Answer : London

Q3: Founders Day is celebrated by scouts all over the world on 22nd February on whose birthday?

Answer : Lord Baden – Powell

Q4: Who usually played the rhythm technique on this instrument in the Beatles?

Answer : John Lennon

Q5: This kind of statue of a woman is often found in courthouses in order to represent what?

Answer : JusticeClick Here to Play Amazon Quiz of 14 March

Amazon Today Quiz Answers: 13 March 2021

Q1: Which country is India helping to build the Shahtoot Dam?

Answer : Afghanistan

Q2: Which Australian cricketer recently won his third Allan Border Medal?

Answer : Steve Smith

Q3: To which animal is the current year (2021) dedicated, according to the Chinese calendar?

Answer : Ox

Q4: What is this Japanese dish traditionally wrapped in?

Answer : Seaweed

Q5: Which of the following car brands does NOT belong to this company?

Answer : Dodge

Also Read: Amazon Redmi Tv Quiz Answers: Give correct answers and Win Redmi Tv

Amazon Quiz 12 March 2021 : Answers

Q1: Robert Irwin has been awarded the Natural History Museum’s Wildlife Photographer of the Year award 2020 for his drone image of what?

Answer : Bushfire in northern Australia

Q2: Al-Amal is the first ever uncrewed space exploration mission to Mars by which country?

Answer : UAE

Q3: In January 2021, who became the second Indian captain and Asian skipper to win a Test series in Australia?

Answer : Ajinkya Rahane

Q4: How many phases are there of this satellite?

Answer : 8

Q5: Which horoscope sign is associated with this sea creature?

Answer : Cancer

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz Answers

Question 1. What is the Highest Resolution (Mega Pixel) of the main Camera ?
Answer:- 48MP

Question 2. How many Rear Camera are present in Galaxy M12?
Answer:- 4

Question 3. What nanometer processor powers Galaxy M12?
Answer:- 8nm

Question 4. What is the battery Capacity of Galaxy M12?
Answer:- 6000mah

Question 5. What is the screen refresh rate of the Samsung Galaxy M12?
Answer:- 90Hz

Read More: Amazon Samsung galaxy M12 quiz answers

Conclusion: So, these are the answers if 5 questions asked in Amazon today quiz by which you can also win 15,000 Amazon Pay Balance. If you found all of these answers correct then share it with your family and friends who are also the users of Amazon and Likes to play amazon quiz’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button